Občanské sdružení I4U

Projek E-ankety.cz startuje

Spolek I4U, ve spolupráci se společností Hamri Plus s.r.o. a dalšími partnery spouští nový a zcela unikátní projekt E-ankety.cz, jehož cílem je dát lidem prostor pro sdělení svého názoru a pohledu na aktuální témata.

"Projekt E-ankety.cz jsme připravovali bezmála dva roky. Jsme rádi, že se vše podařilo připravit a nabídnout obyvatelům České republiky platformu, která jim umožní sdělit svůj názor a pohled na aktuální témata. Tyto názory mohou prezentovat otevřeně, jasně a srozumitelně," říká manager projektu Petr Hamrozi.

E-ankety.cz nabídnou každých 14 dní možnost sdělit svůj názor na aktální témata související s životem každého z nás. Zaměříme se na témata související s mezilidskými vztahy, politikou, zdravím, zaměstnáním, cestovním ruchem nebo zábavou a volným časem. Témata budou doplněna také o obory týkající se každodenního života.

S informacemi se bude pracovat

Získané informace jsou velmi důležité. "V České republice je mnoho lidí, kteří nejsou spokojeni se stávající situací. Mají také velmi dobré názory a náměty na zlepšení oblastí souvisejících s každodenním životem. To bychom rádi využili a byli nápomocni ke zlepšení a také využití obrovského potenciálu. Se získanými informacemi bychom rádi dále pracovali - především přiblížili je těm, kterých se to bude týkat, aby zvážili případné náměty na zlepšení," dodává Petr Hamrozi.

Navrhněte téma ankety

Veřejnost bude mít také možnost podílet se na tématech připravovaných anket - tedy tématech, které je zajímají. "Přivítáme konkrétní náměty na ankety. Zajímá nás nejen Váš názor, ale i to, jaká témata Vás trápí nebo Vám dělají radost," uzavírá Petr Hamrozi.

Kontakt

Máte-li jakékoliv dotazy, náměty nebo připomínky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

www.e-anktety.cz

Page generated in 0.1569 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál